Vand i haven


Vand tiltrækker både insekter og fugle og kan af den grund fremkalde helt nyt liv i haven. Vi har alt til et flot vandmiljø i haven, så du kan skabe din egen oase.
HAVEDAMMEN
For at lave en havedam er det vigtigt at have en god og slidstærk bund. Til dette har vi flere forskellige typer bassinfolie i høj kvalitet. Med bassinfolie kan du helt selv bestemme størrelse, form og dybde på havedammen, hvilket giver dig uanede muligheder for at forme din havedam.
For at skabe et sundt vandmiljø i havedammen er det vigtigt, der er en vandpumpe, som får vandet til at cirkulerer, en luftpumpe som ilter vandet samt vandplanter og havedamsfiltre der sørger for at holde vandet rent og pænt.

 
VANDPLANTER
Ingen havedam uden vandplanter. Det er vigtigt at have vandplanter i havedammen, da disse er med til at holde bassinet rent og pænt.
Når man planter vandplanter, skal man ligesom med alle andre planter anvende en jord der passer til planten. Det er derfor vigtigt, at du bruger jord specielt egnet til vandplanter for at få det bedste resultat.
 
Planter til lavt vand eller sumpbed kan plantes i klynger i kanten af bassinet. Flydeplanter derimod sættes direkte ud i vandet. De optager næring direkte fra vandet og hæmmer derved algevæksten i bassinet. Åkander plantes i netkurve eller plantesække med åkandejord.

 

KUNDEKLUB

Du får særlige tilbud til kundeklubspris og nyhedsbreve på mail. Her giver vi tips og gode råd til dig og din have samtidig med, at vi fortæller om nyheder indenfor alt det grønne.

Tilmeld