ECOstyle MølFri - Klædemøl 2 stk

70,00 kr.

20 stk på lager, leveringstid 1-7 dage

Varenummer: 10006044
Produktinformation "ECOstyle MølFri - Klædemøl 2 stk"
ECOstyle mølfri mod klædemøl, er en feromon baseret limfælde, der tiltrækker klædemøl og pelsmøl. Den er helt lugtfri, og er ikke til gene for omgivelserne, da den ikke indeholder gift. 

Ved brug, fjernes papirfolien, og fælden foldes som vist på pakningen. - Fælden kan også hænges op, uden at blive foldet først. 
Limfælden anbringes i dit klædeskab, kommode eller andre steder hvor du opbevarer tekstiler, og forekomsten af klæde og pelsmøl kan ske. Fælden kontrolleres jævnligt, og udskiftes hvis den er fyldt, eller der er gået 6 uger. 

Ved forekomst af møl, er det vigtigt at handle hurtigt, så de ikke når at formere sig. Skabe og skuffer bør tømmes helt hvorefter de støvsuges og rengøres grundigt. Husk hjørner, sprækker og evt. huller i skabene. De tekstiler der tåler det, skal vaskes ved mindst 55°, hvor de tekstiler, der ikke tåler så høje grader, kan fryses ved min. -18° i 2-3 døgn, for at fjerne alle stader af møl. - Poser, kurve og kasser, der har stået i samme møbel som tekstilerne, kan også være inficeret med larver og æg.