Tilbehør til haven

Tilbehør til haven


Det rigtige tilbehør til haven løfter havens udseende og gør den endnu mere spændende og indbydende at træde ind i.
Vi byder på et stort udvalg af krukker, granit, redskaber og andet tilbehør til haven.


 

 


KRUKKER OG SKJULERE
Krukker er særdeles gode til at skabe liv og stemning på små steder som terrassen, altanen eller foran hoveddøren. De kan tilplantes med et væld af forskellige planter, så længe man sørger for, at krukken er stor nok til den enkelte plantes rodnet. Vi har et stort udvalg af krukker, potter og altankasser i mange forskellige materialer og farver.
 
Tilplantning af krukker
Når du planter en krukke til, er det vigtigt, der enten er huller i bunden af krukken, så overskydende vand kan sive ud, eller bunden er dækket med et lag leca-kugler, der kan fungere som dræn. På denne måde bliver planterne ikke slået ihjel ved overvanding.
Det er også vigtigt, at jorden du putter i krukken, passer til den enkelte plantes levevilkår, da alle planter ikke kan stå i den samme jord. Rhododendron skal f.eks. plantes i spagnum, oliven- og citrustræer trives bedst i citrusjord og sommerblomster, stauder og krydderurter skal plantes i en sommerblomsterjord eller almindelig krukke- og pottemuld.
Husk altid at vande dine krukker godt efter du har plantet dem til.
 
Hvis du vil have flotte og holdbare planter i krukker hele sæsonen, er det vigtigt at vande og gøde regelmæssigt.
BRUGSKUNST TIL HUS OG HAVE

Det er ikke kun planter, der kan skabe liv og hygge i haven og hjemmet. Skulpturer og figurer er både en holdbar og smuk dekoration udendørs såvel som indendørs. En stor og smuk skulptur kan være prikken over i’et i en smuk prydhave, mens mindre figurer kan pynte på terrassen eller foran hoveddøren. For den romantiske sjæl har vi bl.a. de klassiske græske gudinder og løver, og for den moderne har vi spændende og søde skulpturer bl.a. i materialerne terrazzo og granit. Se alle vores udendørs planter til haven her.HaveredskaberREDSKABER OG VÆRKTØJ
Når man går i haven, er det vigtigt at have de rigtige haveredskaber og værktøjer. Dette gør havearbejdet meget nemmere og sjovere.
 
En af de vigtigste pasningsopgaver i en have er at holde jorden omkring planterne ren. Til dette har vi et stort udvalg af ukrudtsjern, hakkejern, mælkebøttejern mm., som kan fjerne ukrudtet effektivt med rod.
Til at vende og ilte jorden har vi river, spader, kultivatorer mm. Det er vigtigt, at jorden bliver vendt engang imellem, så den ikke bliver hård.
Udover at vedligeholde jorden er det også vigtigt at beskære planterne, så de ikke bliver for store og kan holde en fin form. Til dette har vi et stort udvalg af diverse beskæringsredskaber både til det større og grove arbejde samt til det mindre og finere beskæringsarbejde.
JORD OG GØDNING
Da der er meget forskel på planter og deres levevilkår, er der også stor forskel på betingelserne, for den jord de skal stå i. Det er derfor vigtigt, man er opmærksom på den enkelte plantes specifikke behov, når man skal vælge jord. Rhododendron og lyng trives f.eks. bedst i spagnum, citrusplanter og oliven i citrusjord og planter som sommerblomster skal bruge en god krukke- og pottemuld.
 
Vi har, for at sikre den bedste kvalitet, udarbejdet vores egne jordprodukter under navnet ’Home & Garden’. Disse specielle jordblandinger er udviklet til specielt at tage vare på de forskellige plantegruppers behov og er desuden særligt velegnet til brug i danske haver.
Ligeledes har vi også gødning specielt udviklet til de forskellige planter. I vores udvalg finder du bl.a. plænegødning- og kalk, rhododendrongødning, rosengødning, citrusgødning, orkidégødning og all-round gødning.

 

 

KUNDEKLUB

Du får særlige tilbud til kundeklubspris og nyhedsbreve på mail. Her giver vi tips og gode råd til dig og din have samtidig med, at vi fortæller om nyheder indenfor alt det grønne.

Tilmeld