Solbærbuske

Ingen køkkenhave uden solbær! Solbærbuske man bare have i køkkenhaven. Solbær er noget af det nemmeste at dyrke, og de giver altid godt med velsmagende bær.

Solbærbuske modner bedst i fuld sol og trives i en almindelig, god havejord.
Filter
Solbærbusk - Ribes 'Ben Alder' i 3,5 l potte
Solbær - Ribes nigrum 'Ben Alder' får mange sunde, middelstore, mørke bær, der modner i slutningen af juli/start august.Ribes 'Ben Alder' har en god opret vækst bliver op til 150 cm. Trives bedst i sol til halvskygge i en almindelig god næringsrig jord.Solbær er helt fantastiske til syltetøj , saft, fryseren, kager, sorbet, solbærsnaps og kan også bruges til tykmælken om morgenen. God insektplante.

149,00 kr.
Solbærbusk - Ribes 'Big Ben' i 3,5 l potte
Solbær 'Big ben' er en lidt nyere solbærsort med rigtig store bær med rigtig god sød smag - lidt sødere end andre solbær. Bærrene modner i sidste halvdel af juli.Solbær 'Big Ben' er moderat i væksten og er ellers en sund og robust busk. Trives bedst i sol til halvskygge i en almindelig god næringsrig jord.Solbær er helt fantastiske til syltetøj , saft, fryseren, kager, sorbet, solbærsnaps og kan også bruges til tykmælken om morgenen. God biplante.

149,00 kr.
Solbærbusk - Ribes 'Øjebyn' i 3,5 l potte
Solbær 'Øjebyn' er en god gammel sort af solbær, som har en rigtig god sød/syrlig frisk solbærsmag. Bærret er meget vitaminrigt og sidder i lange klaser. Solbær 'Øjebyn' modner i sidste halvdel af juli.Den har en god moderat vækst og er ellers sund og robust. Solbær trives bedst i sol til halvskygge i en almindelig god næringsrig jord.Solbær er helt fantastiske til syltetøj , saft, fryseren, kager, sorbet, solbærsnaps og kan også bruges til tykmælken om morgenen. Også god insektplante.

149,00 kr.
Solbærbusk - Ribes 'Polar' i 5 l potte
Solbær - Ribes 'Polar' er en lille opret solbær på 60 - 80 cm. Solbærrene er store med frisk syrlige bær fra midten af juli. Solbær 'Polar' er sund, hårdfør og robust med middelstort udbytte. Trives bedst i sol til halvskygge i en almindelig god næringsrig jord.Solbær er helt fantastiske til syltetøj , saft, fryseren, kager, sorbet, solbærsnaps og kan også bruges til tykmælken om morgenen. Blomsterne er gode til insekterne.

149,00 kr.
Solbærbusk - Ribes 'Titania' i 5 l potte
Solbær - Ribes 'Titania' har gennem en årrække været en af de mest brugte solbærbuske. Meget højt ydende, med mange store, syrlige til let søde bær, der modner i midten af juli. Solbær 'Titania' er en god kraftig voksende sort der bliver 150-180 cm høj.Solbærbusken trives bedst i sol til halvskygge i en almindelig god næringsrig jord.Solbær er helt fantastiske til syltetøj , saft, fryseren, kager, sorbet, solbærsnaps og kan også bruges til tykmælken om morgenen. Kan også bruges i den vilde have både til insekter og fugle.

149,00 kr.
Solbærbusk - Ribes nigrum 'Little Black Sugar' i 5 L potte
Solbærbusk 'Little Black Sugar' er en kompakt busk, der kun bliver 1 m høj, og derfor udmærket kan dyrkes i store krukker.'Little Black Sugar' bærer mange, fine og store bær, der sidder i tætte klaser, de modner sidst i juli. 

169,00 kr.