Radisefrø, roefrø og ræddikefrø

Radisser, roer og ræddiker er nemme rodfrugter. Så gerne radisser af flere omgange, da radisser hurtigt er høstklare og herefter lige så hurtigt bliver kedelige. 
Ræddike bør ikke sås før vi når hen i juli, da forårssåning ofte vil få dem til, at løbe i stok, hvilket hurtigt gør dem uanvendelige. Ræddike anvendes på samme måde som radisser, både frisk til frokostbordet, som snack, eller i wokken.
Roer, som majroe, kålroe/kålrabi, glaskål/knudekål har igen fundet en god fast plads i det danske køkken. Roefrø bør sås af flere omgange, da roer har en kort udviklingstid og en kort forbrugstid.
Radisefrø, roefrø og ræddikefrø
Kålroe, Wilhelmsburger

17,00 kr.
Majroe, Enon kanta

27,00 kr.
Majroe, Golden Ball

17,00 kr.
Radise, 'Cherry Belle' Økologisk Hornum

33,00 kr.
Radise, Cherry Belle

7,00 kr.
Radise, French Breakfast 3

27,00 kr.
Radise, National

27,00 kr.
Radise, Saxa , Organic

35,00 kr.