Rabarberplanter

De tidlige rabarber er bare skønne. De kommer med deres kraftfulde knopper i det tidlige forår og folder sig ud til de mest lækre og sprøde stilke, som er så fantastiske til rabarbersaft og rabarberkompot, til kager og dessert.

Der er flere forskellige typer af rabarber, fra de grove lange stilke, over de mellemfine røde, vinrabarber, og de helt fine gennemfarvede røde stilke fra jordbærrabarber.

Rabarberplanter trives i en god, dybmuldet let fugtig havejord i sol eller halvskygge. 
Filter
Rabarbeplante, tidlig vinrabarber - Rheum 'Mira' i 3 l potte
Vinrabarber 'Mira' er en tidlig sort med fine, røde stængler, der er gode til saft, kompot mm. 'Mira' har god smag og en afbalanceret syre.Plantes i sol til halvskygge og god, næringsrig jord.

119,00 kr.
Rabarberplante - Rheum 'Goliath' i 3 l potte
Rabarber 'Goliath' er en kraftigvoksende rabarber, der giver stort udbytte. Stænglerne er røde og velsmagende og kan høstes i april-maj-juni. 'Goliath' sætter ikke blomster.Dyrk rabarber i sol til halvskygge i en god, næringsrig jord.

129,00 kr.
Rabarberplante, Jordbærrabarber - Rheum 'Elmsfeuer' i 3 l potte
Rabarber 'Elmsfeuer' - Jordbær rabarber er en af de mest røde sorter. Stænglerne gennemgående røde og giver en helt fantastik farve til kompot og marmelade. Jordbærrabarber er middel i tykkelse og længde og udbyttet er voldsomt højt. Rabarber bruges både i det salte og søde køkken, til kager, desserter, grød eller kompot.Rabarber er en af de tidligste grønsager man kan høst i haven. Det er en rigtig hårdfør og robust plante, der kan næsten vokse overalt, de giver dog størst udbytte, hvis de står i en god næringsrig jord i sol til halvskygge.

129,00 kr.
Rabarberplante, jordbærrabarber - Rheum 'Fult. Strawberry Surprise' i 3 l potte
Rabarber 'Fulton's Strawberry Surprise' er en kraftigvoksende rabarber med lange, røde stængler, der egner sig godt til saft og kompot. Stænglerne har god smag og tilpas syre. Højde ca. 60 cm.Dyrk rabarber på en plads i sol til halvskygge og en god, næringsrig jord.

129,00 kr.
Rabarberplante, middeltidlig - Rheum 'Elmblitz' i 2 l potte
Rabarber 'Elmblitz' giver rigtig fine, røde rabarber, der ikke er gennemfarvede. Rabarber 'Elmblitz' har et lavt indhold af oxalsyre, men har stadig en rigtig god rabarbersmag. Den får middel tykke og lange stængler med middel udbytte. Rabarber bruges både i det salte og søde køkken, til kager, desserter, grød eller kompot. Rabarber er en af de tidligste grønsager man kan høst i haven. Det er rigtig hårdfør og robust plante, som kan næsten vokse overalt, de giver dog størst udbytte, hvis de står i en ikke for tør, god næringsrig jord i sol til halvskygge.

99,00 kr.
Rabarberplante, sen - Rheum 'Livingstone' i 3 l potte
Rabarber 'Livingstone' er en fin, remonterende rabarber type, med middel-lange, rød-grønne stilke, med rigtig god smag og god balance af æble- og oxalsyre. Den giver et højt udbytte med utrolig mange skud, både forår og efterår.Rabarber bruges både i det salte og søde køkken, til kager, desserter, grød eller kompot. Rabarber er en af de tidligste grønsager man kan høst i haven.Det er en rigtig hårdfør og robust plante, der kan næsten vokse overalt, de giver dog størst udbytte, hvis de står i en god næringsrig jord i sol til halvskygge.

139,00 kr.
Rabarberplante, sen - Rheum 'Spangsbjerg' i 3 l potte
Rabarber 'Spangsbjerg' er en vinrabarber type, med middel-lange, rød-grønne stilke, med rigtig god smag og god balance af æble- og oxalsyre. Den giver et højt udbytte med utrolig mange skud.Rabarber bruges både i det salte og søde køkken, til kager, desserter, grød eller kompot. Rabarber er en af de tidligste grønsager man kan høst i haven.Det er en rigtig hårdfør og robust plante, der kan næsten vokse overalt, de giver dog størst udbytte, hvis de står i en god næringsrig jord i sol til halvskygge.

129,00 kr.
Rabarberplanter tidlig vinrabarber - 'Timberley Early' i 3,5 l potte
Vinrabarber 'Timberley Early' er en af de tidligste rabarber på sæsonen. Den får lange rød-grønne bladstilke. Er ikke en af de sorter med kraftigst smag. Rabarber bruges både i det salte og søde køkken, til kager, desserter, grød eller kompot. Rabarber er en af de tidligste grønsager man kan høst i haven.Det er en rigtig hårdfør og robust plante, der kan næsten vokse overalt, de giver dog størst udbytte, hvis de står i en god næringsrig jord i sol til halvskygge.

129,00 kr.