Om Korsbakkes Planteskole 

Faglig rådgivning til alle!

Korsbakkes Planteskole fremstår i dag som et top moderne havecenter, der har de gode, gamle traditionelle planteskoledyder i behold.
Vi ønsker dig de bedste oplevelser


Hos Korsbakkes Planteskole er der 3500 kvadratmeter inspirerende salgsudstilling under tag og mere end det dobbelte areal udendørs. Planteskolen er let at komme til fra hele Søhøjlandet, med kun 5 minutters kørsel fra afkørsel 28 og 29, på toppen af Nørreskov Bakke.  Vi har 150 gratis parkeringspladser, så du kan gå på opdagelse så længe du ønsker.
Planteskolen fremstår i dag som et top moderne havecenter, som har taget de gode, gamle traditionelle planteskoledyder med sig. Vi er således ikke bare et havecenter, men en planteskole der arbejder på at give dig de bedste haveoplevelser gennem god kundeservice, rådgivning, stor faglighed, stort sortiment af planter og havetilbehør. Måske vi kan kaldes for en ”Shopping destination” for udover planter og havetilbehør dækker sortimentet også – årstidens udplantning, stueplanter, brugskunst, blomsterbinderi med alt fra vugge til grav, vin og delikatesser, kunstige blomster samt inspiration og oplevelser for hele familien.
Hos os er servicen i højsædet. Det betyder meget for os at kunderne føler sig velkomne og godt tilpas, og at de går herfra med en god oplevelse.

Historie

Planteskolens historie går tilbage til 1935, da lå den på Viborgvej ved indkørslen til Silkeborg. Steen og John Korsbakke forpagter stedet i 1999 hvor familien Rasmussen siden 1935 havde drevet planteskole på den gode gammeldags facon med produktion og salg. Her begyndte en rejse for Steen og John Korsbakke med at bygge salgsdrivhuse, butik og at modernisere det udendørs salgsareal. Udviklingen tog fart, og da pladsen blev for trang på de ellers så hyggelige faciliteter på Viborgvej, tog planerne om at bygge et nyt og moderne havecenter form. Korsbakkes Planteskole kunne i 2010 slå dørene op for det nye havecenter på Fl. Smiths Vej ved Nørreskov Bakke – Et af landets største havecentre. I 2014 overtager Steen Korsbakke Johns andel af virksomheden, og Steen er ejeren i dag.