Om Korsbakkes Planteskole 

Gode faglige råd til alle!

Korsbakkes Planteskole fremstår i dag som et top moderne havecenter, med veluddannet personale, der har de gode, gamle traditionelle planteskoledyder i behold..

Vi ønsker dig de bedste oplevelse


Hos Korsbakkes Planteskole er der 3500 kvadratmeter inspirerende salgsudstilling under tag og mere end det dobbelte areal udendørs. Det er nemt at komme til vi har 150 gratis parkeringspladser.
Planteskolen fremstår i dag som et top moderne havecenter, som har taget de gode, gamle traditionelle planteskoledyder med sig. Vi er således ikke bare et havecenter, men en planteskole der arbejder på at give dig de bedste haveoplevelser gennem god kundeservice, rådgivning, stor faglighed, stort sortiment af planter og havetilbehør. Måske vi kan kaldes for en ”Shopping destination” for udover planter og havetilbehør dækker sortimentet også – årstidens udplantning, stueplanter, brugskunst, blomsterbinderi med alt fra vugge til grav, vin og delikatesser, kunstige blomster samt inspiration og oplevelser for hele familien.
Hos os er servicen i højsædet. Det betyder meget for os at kunderne føler sig velkomne og godt tilpas, og at de går herfra med en god oplevelse.

Historie


Planteskolens historie går tilbage til 1935, da lå den på Viborgvej ved indkørslen til Silkeborg. Steen og John Korsbakke forpagter stedet i 1999 hvor familien Rasmussen siden 1935 havde drevet planteskole på den gode gammeldags facon med produktion og salg. Her begyndte en rejse for Steen og John Korsbakke med at bygge salgsdrivhuse, butik og at modernisere det udendørs salgsareal. Udviklingen tog fart, og da pladsen blev for trang på de ellers så hyggelige faciliteter på Viborgvej, tog planerne om at bygge et nyt og moderne havecenter form. Korsbakkes Planteskole kunne i 2010 slå dørene op for det nye havecenter på Fl. Smiths Vej ved Nørreskov Bakke – Et af landets største havecentre. I 2014 overtager Steen Korsbakke Johns andel af virksomheden, og Steen er ejeren i dag.
 

Korsbakkes Planteskole bliver til Plantorama

Korsbakkes Planteskole er solgt, og overgår pr. 1.10.2023 til Plantorama. Planteskolen vil ikke ændre udseende før hen over vinteren, og du vil som kunde ikke umiddelbart mærke ændringen. Dette betyder også, at alle gavekort, og tilgodesedler kan bruges som normalt, og de vil heller ikke blive værdiløse senere, så længe de ikke falder for deres gyldighedsdato, der er påtrykt.