Om Korsbakkes Planteskole

Planteskolen


Korsbakkes Planteskole fremstår i dag som et top moderne havecenter, der har de gode, gamle traditionelle planteskoledyder i behold.


 

 


Historie
Planteskoles historie går 75 år tilbage. I 1999 forpagtede familien Korsbakke stedet hvor familien Ove Rasmussen siden 1935 havde drevet planteskole på den gode gammeldags facon med produktion og salg. Her begyndte en rejse for John og Steen Korsbakke med at bygge salgsdrivhuse, butik og at modernisere det udendørs salgsareal. Udviklingen tog fart, og da pladsen blev for trang på de ellers så hygge faciliteter på Viborgvej, tog planerne om at bygge et nyt og moderne havecenter form. Korsbakkes Planteskole kunne i 2010 slå dørene op for det nye havecenter på Fl. Smiths Vej ved Nørreskov Bakke – Et af landets største havecentre.
 
De bedste haveoplevelser
Hos Korsbakkes Planteskole er der 3500 kvadratmeter under tag og mere end det dobbelte udendørs. Det giver os rig mulighed for at have et stort og bredt sortiment af planter og tilbehør til hus og have.
   
Planteskolen fremstår i dag som et top moderne havecenter, som har taget de gode, gamle traditionelle planteskoledyder med sig. Vi er således ikke bare et havecenter, men en planteskole der arbejder på at give dig de bedste haveoplevelser gennem god kundeservice, rådgivning, stor faglighed, stort sortiment af planter og havetilbehør, samt inspiration og oplevelser for hele familien.
 
Hos os er servicen i højsædet. Det betyder meget for os at kunderne føler sig velkomne og godt tilpas, og at de går herfra med en god oplevelse.
 
 

 

KUNDEKLUB

Du får særlige tilbud til kundeklubspris og nyhedsbreve på mail. Her giver vi tips og gode råd til dig og din have samtidig med, at vi fortæller om nyheder indenfor alt det grønne.

Tilmeld