Magiske magnolia

Det er lige fantastisk hvert år, når de nøgne grene pludselig forvandles til et sandt blomsterhav. Vil du være med på den første bølge af forårsglæde?

 

 

Magnoliatrę springer ud

Vælg den rigtige slags magnolia

Magnolier fås både som træer og buske. De mindste bliver ca. 1½-2 m høje, mens de højeste kan blive op til 10 m. Nogle vokser opret, mens andre bliver lige så brede som høje. Magnolie er generelt nem at dyrke. Den holder af en porøs jord, der hurtigt bliver lun og ikke er for våd. Du får mest glæde af blomstringen, hvis du planter magnolier i læ. Kom forbi planteskolen og lad os fortælle om de mange, skønne magnoliatræer og hjælpe dig med at få valgt én, der passer i din have.

 

 

 

Magnoliagrene i vase

Magnolia-grene i vaser

Du kan nyde dine magnolier 1-2 måneder før de springer ud i haven. Fra marts-april kan du nemlig drive dem frem indenfor. Vælg grene med tydelige blosterknopper. Knæk ikke grenene af træet, men lav derimod et skråt, pænt snit med en skarp beskærersaks. Så har de bedst mulighed for at suge vand. Sæt grenene i en vase med lunkent vand og skift vandet ofte. Stil vasen et lyst sted og gerne køligt om natten. Snart vil de spæde knopper forvandle sig til et smukt blomsterflor.

 

God fornøjelse!

 

 

 

 

 

KUNDEKLUB

Du får særlige tilbud til kundeklubspris og nyhedsbreve på mail. Her giver vi tips og gode råd til dig og din have samtidig med, at vi fortæller om nyheder indenfor alt det grønne.

Tilmeld