Binderiet

Binderiafdelingen på Korsbakkes Planteskole er en stor traditionel Blomsterbutik, som er indbygget i vores store Havecenter. Vores 4 Blomsterdekoratører sætte en ære i at hjælpe dig med alt inden for blomster, binderi og dekoration, vores udvalg dækker alle blomster behov fra vugge til grav. Afdelingen rummer derudover, et meget stort udvalg i brugskunst, øl, vin og delikatesser.

 

BUKETTER & SAMMENPLANTNINGER

Vi tilbyder et stort og fint udvalg af buketter og sammenplantninger i alle prisklasser. Vi har altid mange færdigbundne buketter stående parat, men skulle du have specielle ønsker, binder vi også gerne buketten mens du venter.
Årstidernes gang og højtider betyder meget for os. Vi har altid årstids og højtidsinspirerede buketter, sammenplantninger og tilbehør i vores afdeling.

Bliv inspireret- klik her

 

BEGRAVELSE

Til begravelse er blomsterpigerne behjælpelige med at finde den helt rette løsning, hvad enten det gælder kistepynt, bårebuketter eller kranse med bånd.

Galleri- klik her

 


Vi tilbyder naturligvis udbringning i 8600 Silkeborg, mod et mindre beløb.


KUNDEKLUB

Du får særlige tilbud til kundeklubspris og nyhedsbreve på mail. Her giver vi tips og gode råd til dig og din have samtidig med, at vi fortæller om nyheder indenfor alt det grønne.

Tilmeld