Binderiet 


I vores flotte binderiafdeling kan man finde buketten til enhver lejlighed fra vugge til grav.BuketBUKETTER & SAMMENPLANTNINGER

Vi tilbyder et stort og fint udvalg af buketter og sammenplantninger i alle prisklasser. Vi har altid mange færdigbundne buketter stående parat, men skulle du have specielle ønsker, binder vi også gerne buketten mens du venter.

Årstidernes gang og højtider betyder meget for os. Vi har altid årstids og højtidsinspirerede buketter, sammenplantninger og tilbehør i vores afdeling.


Bestil klik her
BEGRAVELSEBegravelsespynt

Til begravelse er blomsterpigerne behjælpelige med at finde den helt rette løsning, hvad enten det gælder kistepynt, bårebuketter eller kranse med bånd.

Bestil klik her

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Find inspiration i binderiets galleri her


 

 

 

 

 

 


LÆKKERIER OG VELVÆRE

Vi tilbyder desuden specialøl, forskellige specialiteter, gode vine, chokolade samt luksusprodukter fra badeanstalten, der alle selvfølgelig kan kombineres med vores dejlige udvalg af blomster. BadeanstBadeanstaltenaltens luksusprodukter til ham eller hende.

Vi tilbyder håndlavede sæber, olier, plejeserier mm. alt sammen med forskellige plejende egenskaber og fremstillet af rene råvarer. Perfekt til værtindegaven eller manden der har alt.


SpecialiteterVores specialiteter er ren forkælelse til ham eller hende, der elsker god mad.

I vores udvalg kan du bl.a. finde bolcher, spændende mamelader, kaffe, og delikatesser i mange varianter.
OelTil at slukke tørsten tilbyder vi specialøl fra Grauballe Bryghus og Bøllingsø i mange varianter, samt et pænt udvalg i gode vine.

Se udvalget eller bestil klik her 


Vi tilbyder naturligvis udbringning mod et mindre beløb.


KUNDEKLUB

Du får særlige tilbud til kundeklubspris og nyhedsbreve på mail. Her giver vi tips og gode råd til dig og din have samtidig med, at vi fortæller om nyheder indenfor alt det grønne.

Tilmeld