Kontakt

Hvis du har spørgsmål til vores gartnere om alt fra brug af webshoppen, gode råd og vejledning til pasning af haven eller noget helt tredje, er du hjerteligt velkommen til at spørge personalet på planteskolen, eller du kan kontakte os via telefon, e-mail eller ved brug af kontaktformularen:

Telefonnummer: 86 82 01 85
E-mail: mail@korsbakke.dk

 

Kontaktformular
Felter markeret med (*) er påkrævet.
Privatliv *

 

Lagerstatus på varer

Vores hjemmeside opdateres løbende med salgsdata fra den fysiske butik, så det lagertal du ser på hjemmesiden skulle gerne stemme overens med hvad vi har til rådighed i butikken. Du er naturligvis altid velkommen til at ringe og spørge om lagerstatus og vil du reservere en vare, kan du købe den via webshoppen til afhentning i butikken, eller ringe og bede os stille varer til side for dig.

 

Bestillingsvarer

Bigbags med f.eks. spagnum og grus lagerføres ikke på planteskolen, men leveres direkte til adressen. Du kan bestille bigbags online eller i butikken.

Ønsker du et større parti af andre varer, kontakter du os naturligvis bare om dette. Vi kan sagtens aftale levering af større partier af eksempelvis plantesække, hækplanter, buske, træer o.lign.