Jordbærplanter

Jordbærplanter til haven, kan plantes det meste af året. Vi forhandler sunde jordbær planter af gode sorter, hovedsagelig fra danske avlere. Der findes rigtig mange forskellige sorter af jordbær, og der kommer hvert år nye til, og gamle sorter tages ud af sortiment, da de ikke lever op til det, mange af de nye kan, på både smag og sundhed.

Jordbær modner forskelligt, og ved at plante sorter der modner tidligt, middeltidligt og sent, kan man høste jordbær med god smag, over rigtig lang tid. 
 
Filter
Jordbærplanter - Fragaria 'Florence' i 9 cm potte
Jordbærplanter Florence er et rigtig godt jordbær med en god aroma, friskhed og tilpas syre. Bærret er stort, velformet og mørkerødt. Florence modner som en af de sidste, lige før Malwina. Egner sig til både frisk- og frysebrug.

14,00 kr.
Jordbærplanter - Fragaria 'Honeoye' i 9 cm potte
Jordbærplanter Honeoye er en af de allertidligste jordbærsorter og den sætter mellemstore til store, kegleformede bær, der er mørkerøde. Honeoye smager syrligt-friskt og bærret har en fast konsistens. Egner sig til frisk- og frysebrug. 

14,00 kr.
Jordbærplanter - Fragaria 'Korona' i 9 cm potte
Jordbærplanter Korona jordbærrene er middelstore til store og velformede, med en flot, mørkerød farve. Korona har en meget god og sød smag. Korona modner middeltidlig og egner til både frisk- og frysebrug.

14,00 kr.
Jordbærplanter - Fragaria 'Ostara' i 9 cm potte
Jordbærplanter Ostara er en sort, der sætter bær over en lang periode, lige fra juli til september. Bærrene er mellemstore med en mild og sød smag. Egner sig ikke til frysning.

14,00 kr.
Jordbærplanter - Fragaria 'Polka' i 9 cm potte
Jordbærplanter Polka er et af de mest smagfulde jordbær vi har. Bærrene er middelstore, mørkerøde og har en sød, aromatisk smag og modner midt i sæsonen. Egner sig til både frisk- og frysebrug.

14,00 kr.
Jordbærplanter - Fragaria 'Salsa' i 9 cm potte
Jordbærplanter Salsa er en af de mere sene sorter, der sætter store og kantede bær. Smagen er ikke så intens, men der er en fin balance mellem friskhed, sødme og syre. Bærret egner sig til både frisk- og frysebrug.

14,00 kr.
Jordbærplanter - Fragaria 'Senga Sengana' i 9 cm potte
Den gode gamle jordbærsort Senga Sengana holder stadig. Sorten sætter mellemstore bær med god jordbærsmag, friske og med god syre. Modner midt i sæsonen og egner sig til både frisk- og frysebrug.

14,00 kr.
Jordbærplanter - Fragaria 'Sonata' i 9 cm potte
Jordbærplanter Sonata sætter mellemstore og velformede røde bær, der er friske med en fin, god og sød smag. Sonata modner forholdsvis tidligt og egner sig bedst til frisk brug, da den mister smag ved frysning.

14,00 kr.
Skovjordbærplanter - Fragaria 'Rügen' i 9 cm potte
Skovjordbær(Fragaria vesca 'Rügen'), Immerbær, eller Månedsbær, ja kært barn har mange navne og skovjordbær 'Rügen' er en kær lille størrelse med sine ca. 10 cm. Den bredder sig heller ikke sig så meget med udløbere som almindelig skovjordbær, men den kan stadig danne en rigtig fin grøn bund i haven.Den blomstrer med hvide blomster over en lang periode fra juni til oktober og giver derfor også rigtig mange lækre søde bær over en lang periode. Som bunddækkeplante vil man ofte plante ca. 9 planter pr. m2. Skovjordbær kan også bruges under nyplantede frugttræer, i køkkenhaven, i krukker og højbede, hvis man husker, de ikke må tørre for meget ud.Skovjordbær 'Rügen' spreder sig med frø.Skovjordbær trives bedst i sol til let skygge i en god humusrig jord, men den er ikke specielt sart.

Fra 11,50 kr.
Skovjordbærplanter - Fragaria 'Småland' i 9 cm potte
Skovjordbærplanter - Fragaria 'Småland' er en sund, frodig og kraftig voksende skovjordbær, som bredder sig rigtig godt med mange udløbere. Den får mange hvide blomster fra juni og kan blomstrer til oktober. Skovjordbær 'Småland' danner derfor også rigtig mange søde, velsmagende små jordbær over en lang periode.Som bunddækkeplante vil man ofte plante 8-9 planter pr. m2. Skovjordbær kan også bruges under ny plantede frugttræer, i køkkenhaven, i krukker og højbede, hvis man husker de ikke må tørre for meget ud. Skovjordbær trives bedst i sol til let skygge i en god humusrig jord, men den er ikke specielt sart.

Fra 11,50 kr.