Prydgræs er en repræsentant for uberørt natur

 


For mange mennesker er græs forbundet med uberørt natur, med afslapning, eller afslappede gåture gennem de store vidder og med lugten af barndom og sommer. Det er på græsmarken, at man kan ligge med et græsstrå mellem tænderne og sende drømmene op i den blå himmel. Det giver en dejlig ro.


Evnen til at slappe af er en vigtig færdighed i vore dage. Måske en idé at sidde efter arbejde med en kop varm kaffe eller en kold drink i dit "relax" område og betragte, hvordan græsset svajer omkring dit hjem.Prydgræs passer godt til din bolig


Hos Korbakkes Planteskole har vi et stort antal prydgræstyper, som egner sig i dine krukker og bede. Mange prydgræs visner om vinteren, men er stadig dekorative, når rimfrosten klæder stråene på og solens stråler glitrer i frostkrystallerne.

Nogle typer kan plantes rundt om dit favoritbed og skabe effekten af et hegn. Andre typer prydgræs er smukke i staudebedet og andre gør  din terrasse stilfuld og eventyrlig.

I løbet af de sidste par år er prydgræs blevet en meget populær plante, hvilket ikke er overraskende, da det giver mange effekter på én gang: æstetik, funktion og det visuelle.