Juledekorationer 2022

Er du klar til at gå i gang med årets juledekoration? Eller kunne du lige bruge lidt inspiration? Vi vil gerne vise dig nogle bud på dekorationer, der matcher tidens trend i 2022. 

Lad dig inspirere her og kom gerne forbi planteskolen og se mange flere eksempler på juledekorationer. Vi har dekorationer i mange farver og stilarter og du må gerne stjæle vores idéer til dine egne juledekorationer.

Grønne og blå tendenser

Grøn og blå har været fremherskende i boliginteriør de senere år og farverne gør sig også godt i dekorationer.

Dekorationer med fokus på natur

Natur og bæredygtighed fylder meget i danskernes bevidsthed - og det afspejler sig selvfølgelig i dekorationsmaterialerne. Mange af naturens egne ting er utrolig dekorative men der findes også mange pyntegenstande, der ligner noget, der kommer fra naturen.

Lav f.eks. en dekoration i en trækasse. Det giver et flot farvespil med kogler og nødder.

Prøv at dekorere udelukkende (stort set) med naturmaterialer og naturlige farver og se hvordan naturens egne mesterværker kan skabe en smuk julestemning.

Juledekorationer med tørrede blomster

Trenden med tørrede blomster er bare blevet større og større og de falmede skønheder har helt klart sat sit præg på vores dekorationer i år. De tørrede blomster har desuden den fordel, at de holder sig hele julen ud. Brug f.eks. tørrede hortensia-blomster. De er super flotte og passer med deres skrøbelige fine blondemønster smukt ind i juledekorationer.

Rød er og bliver julens farve nummer 1 - i 2022 og alle andre år

Jo nærmere vi kommer juleaften, des mere “rød” vil vi have julestemningen. Så rød er - som altid - en fast bestanddel af juleuniverset. Tilsæt gerne indfarvede tørrede blomster.

Nemme og smukke løsninger

Hvis du vælger at lave en dekoration i et færdigt stativ, kan du lynhurtigt få det til at se ud af meget. Du har desuden en god base til adventskransen de næste mange år, og du kan variere med farve- og materialevalg, så du ikke laver den “samme” dekoration hvert år.

Modig og moderigtig dekoration

Hvem siger at en juledekoration skal holde sig til de traditionelle julefarver? Vær modig og vælg de farver, du elsker! Hvis du har indrettet dig med en bestemt farve, så vil en det skabe både blikfang og sammenhæng at vælge netop den farve, som din basisfarve i dekorationen.

Rosa romantik
De sarte rosa nuancer giver et romantisk og blødt look og bliver rigtig flot, når det sættes sammen med grønne naturmaterialer.
LÆS OGSÅ:
Sådan laver du en juledekoration
7 nemme juledekorationer, du selv kan lave
8 idéer til adventskransen 
Skab julestemning med julens blomster