Kaktus og den brændende sol


Kaktus er én af varianterne af en saftholdig plantefamilie, der dukkede op for mange millioner år siden. Kaktusser er velegnede, ikke kun til et stramt kontorinteriør, men også til at dekorere din have, når du i kombination med sten kan skabe et eksotisk sydligt interiør.

Kaktusser har et meget usædvanligt udseende. De har ingen blade. De har torne. Stilken har overtaget funktionen med fotosyntese, og tornene indfanger fugt fra luften.


Fantastiske kaktusser blomstrer 

Kaktus harmoniserer interiøret med deres lunefulde udseende og fylder atmosfæren med sol og varme og komfort. Det er ikke overraskende, hvorfor de er så efterspurgte og populære. Og hvilken overraskelse kommer når kaktussen blomstrer? Da dette er en stor kontrast mellem den nøgne plante og den fantastiske eksotiske blomst. Hvis du ønsker at få kaktus blomster, er her et godt tips: Om vinteren skal kaktussen være i hvile med lejlighedsvis vanding og ved en temperatur på mindst 16 grader og om sommeren i en varm temperatur så høj som muligt og med rigeligt lys.


Pasning af kaktus

Kaktus kan godt lide tørre og næringsfattige jordarter. Omsorg for kaktus er meget eftergivende. Nogle gange kan du "glemme" at vande den eller stille og roligt tage på ferie i endnu en uge uden at bede din nabo om at passe dem. Dette er uden problemer. Derfor er planten også populær blandt studerende.

Vi har et stort udvalg af kaktus stueplanter i vores butik.

Med en silkeblød overflade, bløde at røre ved, som et koncentrat af gel i et bestemt stof, overrasker de med deres bizarre blade og former.

Kaktus er også en godbid i sydamerikanske desserter. Desværre er nogle kaktusarter så populær blandt samlere og presset af udviklingen i landbruget, at de er på randen af udryddelse. Derfor er det vores opgave at bevare dem, give dem god pleje og øge denne rigdom af naturen.