Rullegræs - Færdig plæne straks

Antal Pris pr. stk.
Pr. stk. op til 18
59,95 kr.
Pr. stk. op til 18
59,95 kr.
Pr. stk. op til 47
44,32 kr.
Normalpris 59,95 kr. Du har besparet følgende: (26.07% besparet)
Pr. stk. op til 95
34,95 kr.
Normalpris 59,95 kr. Du har besparet følgende: (41.7% besparet)
Pr. stk. fra 288
29,95 kr.
Normalpris 59,95 kr. Du har besparet følgende: (50.04% besparet)
Varen er ikke på lager
Varenummer: 21013356
Produktinformation "Rullegræs - Færdig plæne straks"

Rullegræs er en nem genvej til en frodig, slidstærk og ukrudtsfri græsplæne i en fart. Rullegræsset er sået med kvalitetsfrø, og rullegræsset er passet og plejet efter alle kunstens regler. Når det har vokset sig smukt og stærkt og er solgt, skæres det op i ruller og lægges på paller, hvorefter det køres hjem til dig.

Korsbakkes Planteskole er uden ansvar for mangelfuld rullegræsvækst, der skyldes mangelfuld/utilstrækkelig jordbehandling, mangler ved jordbundens egenskaber, alle former for færdsel, ´kemiske eller fysiske skader, sygdoms- og insektangreb eller andre forhold, som de er uden indflydelse på. Vi gør udtrykkelig opmærksom på, at rullegræssets holdbarhed er meget begrænset, når det ligger i sammenrullet stand. Varige skader opstår i rullegræsset, når temperaturen i dette stiger til over 40o C. Under gunstige forhold kan rullegræs tåle at ligge sammenrullet i makismal 48 timer. Sammenrullet rullegræs må ikke vandes eller henligge tildækket med lufttæt materiale og skal beskyttes mod udtørring i perioder med stærk sol og blæst.

Levering tirsdag til fredag (undtagen uger, hvor torsdag og / eller fredag er en helligdag). Større partier lereres dog evt. dagen før ønsket, da store partier ikke kører over fragtterminalen. Levering til kantsten på fast underlag (fliser eller asfalt) på adresser, der ligger landfast med hovedlandet. Levering foregår med sættevogn, der kræver gode adgangsforhold.

 

Bestilling senest 5 hverdage før levering.

Leveres fra uge 17-27 samt 31-43.

Intet salg under 19 m2