Havehortensia - Hydrangea macr. Endless Summer 'Twist n Shout' i 5 l potte

Varenummer: 13025
Produktinformation "Havehortensia - Hydrangea macr. Endless Summer 'Twist n Shout' i 5 l potte"
Havehortensia - Hydrangea macr. Endless Summer 'Twist n Shout' er en af den nye generation af havehortensier, som både blomstrer på 1.- og 2. årsskud , hvilket giver en mere sikker og ofte også længere blomstring end nogle af de andre hortensier. Hortensiaen ''Twist n Shout' har nogle lidt specielle, dekorative skærmblomster der kommer i juli-sept. I alm. god spagnum bliver blomsterne rosarøde og i mere sur jord (med lav pH), vil de blive blålige. Vil man derfor være sikker på, at få rigtig blå blomster, planter man sine hortensier i en god grov rhododendronjord og gøder med "Farv mig blå".

Havehortensien Endless Summer 'Twist n Shout' klarer sig fint i sol til nogen skygge, bare den ikke kommer til at stå alt for tørt, for så kommer den, som mange andre hortensier, til at hænge med bladene. Bør for en sikkerheds skyld vinterdækkes, især de første vintre.

Dansk navn Have Hortensia
Højde/vækst 1 m. høj og bred
Blomster Blomstrer på både et- og toårige skud, derfor kommer der ekstra mange blomster, fra juli-september med blå-rosa blomster, samlet i flade randblomstrende halvskærme
Vokseplads Placeres i sol-halvskygge i sphagnumblandet jord. Jord med lav ph giver blålige blomster, neutral jord giver rosa.
I øvrigt Må ikke beskæres, da det vil fjerne blomsterknopper.
Løv Grønne, ægformede blade med savtakkede rander