Gule sommerblomster

Gule sommerblomster

Gul skiller sig ud og har en wauw-effekt. Farven signalerer sol og sommer og øjet drages af gule blomster.


Kvinde i gult tøj med gule blomster

Når gul hitter

Med jævne mellemrum er gul på mode og det kan ses på de valg, vi foretager i haven. Vi vil her præsentere nogle gule favoritter:


Solknap Ildkrone spansk marguerit

Fyld krukkerne med skønne, gule blomster

  • A) SOLKNAP
    Danner overvældende mange blomster og tåler al slags vejr! Blomsterne ligner miniatureudga­ver af solksikker og bliver ved med at blomstre til langt ud på efteråret. Den er selvrensende, hvilket betyder, at visne blomster selv falder af.
  • B) ILDKRONE 
    En elsket krukkeplante. Den blomstrer hele sommeren og er meget nem, da den er selvrensende. Har en krydret citrusduft - især ved berøring. 
  • C) SPANSK MARGUERIT
    Flittigt blomstrende sommerblomst. Fåes i mange forskellige farver og er meget hårdføre. Placeres i sol.


Selvvanderpotter

Selvvandende potter

- lad krukkerne passe sig selv

Planter i krukker skal have mere vand end planter i bede. De selvvandende krukker fra Crescent Garden har et stort vandreservoir, der løbende forsyner dine planter med præcist den mængde vand, de har brug for. Der kan være vand i op til flere uger og et lille display viser, hvornår det er tid til at fylde vand på. De selvvandende krukker findes i mange størrelser og modeller - alle udstyret med det smarte True Drop system, der sørger for, at krukkerne i det store hele passer sig selv. Krukkerne er fremstillet af miljøvenlig genbrugsplast og kan anvendes både ude og ind.Krukke og pottemuld

Brug kvalitetsjord til dine planter - det vil du ikke fortryde

Home & Garden krukke- og pottemuld er en god, lys og luftholdig kvalitetsmuld, der giver det bedste resultat for dine sommer­blomster, krukke- og altan­planter. Husk, planter bliver aldrig bedre end den jord, de vokser i!