VI HOLDER ÅBENT!

Gule sommerblomster

Kvinde i gult tøj og med gule blomster

Vi elsker gul i denne sæson

- og det kan ses på de valg, vi foretager i haven. Vi har stor efterspørgsel efter gule sommerblomster, så vi vil her præsentere nogle gule favoritter:
 

 

 

 

 

Solsikkebusk

Nyhed:
SOLSIKKEBUSK


Alle kender solsikken, der skyder til vejrs med en kraftig stængel, der bærer en enkelt solsikkeblomst. Nu er der kommet en helt ny type solsikke, der ikke bare får én men et sandt hav af blomster, fordi planten forgrener sig og danner blomster på alle sine sideskud. Det betyder, at der kommer nye blomster hele sommeren. 

Helianthus SunBelievableTM ‘Brown Eyed Girl’. Fåes kun hos Home&Garden.

 

 

 

 

 

Solknap, ildkrone og spansk marguerit

Fyld krukkerne med skønne, gule blomster

A) Solknap

Danner overvældende mange blomster og tåler al slags vejr! Blomsterne ligner miniatureudga­ver af solksikker og bliver ved med at blomstre til langt ud på efteråret. Den er selvrensende, hvilket betyder, at visne blomster selv falder af.

B) Ildkrone

En elsket krukkeplante. Den blomstrer hele sommeren og er meget nem, da den er selvrensende. Har en krydret citrusduft - især ved berøring. 

C) Spansk marguerit

Flittigt blomstrende sommerblomst. Fåes i mange forskellige farver og er meget hårdføre. Placeres i sol.

 

 

 

 

Selvvanderpotter

Selvvandende potter

- lad krukkerne passe sig selv

Planter i krukker skal have mere vand end planter i bede. De selvvandende krukker fra Crescent Garden har et stort vandreservoir, der løbende forsyner dine planter med præcist den mængde vand, de har brug for. Der kan være vand i op til flere uger og et lille display viser, hvornår det er tid til at fylde vand på. De selvvandende krukker findes i mange størrelser og modeller - alle udstyret med det smarte True Drop system, der sørger for, at krukkerne i det store hele passer sig selv. Krukkerne er fremstillet af miljøvenlig genbrugsplast og kan anvendes både ude og ind.

 

 

 

 

 

 

 

Krukke- og pottemuld

Brug kvalitetsjord til dine planter - det vil du ikke fortryde


Home & Garden krukke- og pottemuld er en god, lys og luftholdig kvalitetsmuld, der giver det bedste resultat for dine sommer­blomster, krukke- og altan­planter. 

Husk, planter bliver aldrig bedre end den jord, de vokser i!

 

 

 

 

LÆS OGSÅ: Fyld blomsterkrukkerne

LÆS OGSÅ: Sommerblomster der klæder hinanden
 

 

 

KUNDEKLUB

Du får særlige tilbud til kundeklubspris og nyhedsbreve på mail. Her giver vi tips og gode råd til dig og din have samtidig med, at vi fortæller om nyheder indenfor alt det grønne.

Tilmeld