VI HOLDER ÅBENT!

Julegaveidéer

Vil du gerne give en gave, der glæder havemennesket? Så se her et lille udpluk af de gavemuligheder, du kan finde på planteskolen. 

 

 

 

Planteterrarie

I disse lukkede glasbeholdere får du dit eget selvstændige økosystem. Dagslys aktiverer den naturlige fotosyntese-proces, hvor planterne ånder, laver ilt og skaber fugt, der igen væder planterne. 

Denne lille planteverden passer stort set sig selv og skal først vandes, når der ikke længere dannes dug på indersiden af glasset. Ofte først efter 6-12 måneder - og da skal du vande forsigtigt med en forstøver. 
Kan fåes med indbygget lys i låget, så den også virker som en dekorativ lampe. 

Priser fra kr. 200,-

 

 

 

 

Lokalt producerede træsko i høj kvalitet

Et par gode træsko er næsten uundværlige for havemennesket, og vores lokale træskofabrik har netop lavet en flot og feminin kollektion. Træskoenes kvalitet er helt i top, og de er håndlavede af danskere i udkanten af Silkeborg! Vi har dem selvfølgelig også i sort med og uden hælkappe. 

BSM flextræsko m/u kap
Pr. stk. kr. 329,- 

 

 

 

 

Gavekort til planteskolen

Med et gavekort til Midtjyllands største planteskole har du garanti for, at modtageren får lige præcis det, han eller hun ønsker. Vi har næsten alt, hvad havehjertet begærer. Bestil gavekort her.

 

 

 

 

Illustrationer der smiler

Vi forhandler de populære plakater fra Mouse&Pen. Der er mange forskellige glade motiver, der bringer smil og positive vibrationer ind i hverdagen. 

Priser fra kr. 2995

 

 

 

 

Ergonomiske haveskamler

Giv en gave, der letter havearbejdet

One-leg skammel

Denne ergonomiske skammel er en god og fleksibel måde at sidde på, når havearbejdet foregår ved jorden. One-leg skamlen giver arbejdsfrihed, uden at man lukker for blodomløbet i sine ben. Findes i mange forskellige farver. 
Pr. stk. fra kr. 319,-

 

Haveskammel/Knæpude:
Her har du både en knæpude samt en haveskammel med gode håndtag til at rejse sig ved. Et godt redskab når det, at komme op og ned, volder besvær. 
Pr. stk. kr. 27995

 

Redskaber og haveudstyr
Kom forbi og se de mange forskellige ting, der gør havearbejdet lidt sjovere. 

 

 

 

 

Koustrup & Co

Bring naturen ind i hjemmet

Vi forhandler de populære produkter fra Koustrup & Co. Det er dansk design i høj kvalitet, der bringer viden om natur, have, mad, kultur, historie og dyr ind i hjemmet. 

 

Eksempler:

Bakke 38 cm i diameter. Miljøvenligt produceret af formpresset nordisk birkefinér med hård melamin coating. Pr. stk. kr. 279,-
Kunstprint plakater udført på smukt papir. Findes i forskellige størrelser. Priser fra kr. 65,-
Viskestykker i økologisk bomuld. Pr. stk. kr. 8995
 

 

 

 

 

Kirkegårdskranse

Gaven til den, du savner

Op til jul har vi altid et stort lager af færdigbundne kranse, som kan pynte din kæres krav. 

 

 

 

 

 

LÆS OGSÅ:

 

 

 

 

 

 

KUNDEKLUB

Du får særlige tilbud til kundeklubspris og nyhedsbreve på mail. Her giver vi tips og gode råd til dig og din have samtidig med, at vi fortæller om nyheder indenfor alt det grønne.

Tilmeld