Alpeviol midi, lilla i 10,5 cm potte

25,00 kr.

Leveringstid 1-7 dage

Varenummer: 21060884
Produktinformation "Alpeviol midi, lilla i 10,5 cm potte"
Cyclamen  

Alpeviol er her en type, med mellemstore, flotte, oprette blomster på lige stængler. 
Alpeviol er en nem stueplante, der blot skal vandes regelmæssigt og gerne i underskålen. Placér den lyst, uden direkte sol og tilfør gødning til vandingsvandet i sommerhalvåret.  Sæson: Efterår og vinter. 
Den smukke lerskjuler kan tilkøbes. 

Tilbehør

Hornum plantenæring 750 ml
Hornum plantenæring er en mineralsk gødning, der indeholder alt det næring, dine stueplanter har brug for, så de kan trives godt. Tilføres via vandingsvandet én gang om ugen med 5 ml pr. 1 l vand.

55,00 kr.

Leveringstid 1-7 dage

Bergs Helena potte rosa (uden underskål)
Pottestørrelse: 12 cm
Bergs Helena potter er håndlavede lerpotter efter stolte traditioner. Designet af Helenapotten, med den smukke perlekant, var en stor succes i 1800- tallets Italien, hvor den var designet af Roberto Rosso fra byen Di Bolzena. Helena potterne egner sig både ude og inde.Helenapotten bliver idag produceret i Toscana på foranledning af det danske firma Bergs Potter og det eneste de har tilføjet er, at silikonebehandle underskålene, så de er vandtætte. Ellers er potterne brændt ved 1100 oC og ubehandlede, så planterne kan ånde frit igennem potten, til stor gavn for trivslen.Håndlavede potter kan variere en lille smule i leret, da det jo netop er naturmateriale der er brugt.Potter og underskåle sælges hver for sig og altså ikke som sæt. Se udbuddet af underskåle herunder.Diametermålet er taget for oven.

56,00 kr.

Leveringstid 1-7 dage

Bergs Københavner potte rosa (uden underskål)
Pottestørrelse: 12 cm
Bergs Københavnerpotter er håndlavede lerpotter efter stolte traditioner. Designet af Københavnerpotten, med det unikke mønster, er fra 1860 og fra Frederiksborg slot. Københavner potterne egner sig både ude og inde.Københavnerpotten bliver idag produceret i Toscana på foranledning af det danske firma Bergs Potter og det eneste de har tilføjet er, at silikonebehandle underskålene, så de er vandtætte. Ellers er potterne brændt ved 1100 oC og ubehandlede, så planterne kan ånde frit igennem potten, til stor gavn for trivslen.Håndlavede potter kan variere en lille smule i leret, da det jo netop er naturmateriale der er brugt.Potter og underskåle sælges hver for sig og altså ikke som sæt. Se udbuddet af underskåle herunder.Diametermålet er taget for oven.

69,00 kr.

Leveringstid 1-7 dage