Besøg vores julebutik

Hvert år bygger vi vores butik fuldstændig om ifm. vores store julemesse i november, hvor vi har mere end 4.000 besøgende på en enkelt weekend. Vores medarbejdere bruger månedsvis på at forberede denne weekend og den efterfølgende juleperiode. I år afholder vi desværre ikke julemessen, men butikken er stadig fyldt op med alt hvad julehjertet kan begære og er bestemt et besøg værd. Alt juleriet bliver stående indtil julen er ovre, og du kan stille og roligt gå rundt og blive inspireret og finde masse af spændende og smukke ting til oppyntning af dit hjem.

 

Korsbakkes store juleudstilling

 

 

Alt til gør-det-selv-julen

Juledekorationer hører sig til og mange elsker at lave dem selv. Hos os kan du både finde inspiration i lange baner samt et stort udvalg af gør-det-selv-materialer.

 

Dekorationsmataerialer til juledekorationer

Læs også: 7 nemme juledekorationer, du selv kan lave

 

Måske Danmarks største Sirius-udstilling

Vi er byens specialist i SIRIUS lysprodukter og har landets måske største udstilling. Den ca. 100 m2 store udstilling er fyldt med lyskæder, stearinlys og masser af smukke pyntegenstande med lys i. Der er mange, der sælger Sirius-produkter, men det unikke hos os er, at vi for det første har et kæmpe udvalg, og vi har sat os ind i, hvordan det virker. For det andet, at kombinationen med blomsterbinderiet gør, at produkterne virkelig kommer til deres ret. Du bliver ikke bare præsenteret for en produktæske. Du kan se en masse spændende måder, hvorpå de kan bruges. Overalt hvor du kigger, vil du finde mange eksempler på hvordan produkterne kan kombineres med naturens materialer og julens dekorative elementer.

 

Sirius lysudstilling

 

Gaver til julens værter

Vi danskere ynder at påskønne vores værter. Det kan man gøre på mange måder. Den helt klassiske er buketter med friske, afskårne blomster. Det er også meget brugt at give gavekurve med forskellige delikatesser. Hos Korsbakke finder du et stort udvalg af begge dele. Du kan vælge mellem de mange færdiglavede buketter og delikatessekurve, eller du kan sammensætte efter eget ønske.

 

Afdeling med delikatesser og værtindegaver

 

 

 

 

LÆS OGSÅ:

 

 

 

KUNDEKLUB

Du får særlige tilbud til kundeklubspris og nyhedsbreve på mail. Her giver vi tips og gode råd til dig og din have samtidig med, at vi fortæller om nyheder indenfor alt det grønne.

Tilmeld