Bergs Københavner potte rosa (uden underskål)

376,00 kr.

Pottestørrelse
Varenummer: SW10088.8
Produktinformation "Bergs Københavner potte rosa (uden underskål)"
Bergs Københavnerpotter er håndlavede lerpotter efter stolte traditioner. Designet af Københavnerpotten, med det unikke mønster, er fra 1860 og fra Frederiksborg slot. Københavner potterne egner sig både ude og inde.

Københavnerpotten bliver idag produceret i Toscana på foranledning af det danske firma Bergs Potter og det eneste de har tilføjet er, at silikonebehandle underskålene, så de er vandtætte. Ellers er potterne brændt ved 1100 oC og ubehandlede, så planterne kan ånde frit igennem potten, til stor gavn for trivslen.

Håndlavede potter kan variere en lille smule i leret, da det jo netop er naturmateriale der er brugt.

Potter og underskåle sælges hver for sig og altså ikke som sæt. Se udbuddet af underskåle herunder.

Diametermålet er taget for oven.

Underskål

Bergs Københavner underskål rosa (uden potte)
Bergs Københavnerpotter er håndlavede lerpotter efter stolte traditioner. Designet af Københavnerpotten, med det unikke mønster, er fra 1860 og fra Frederiksborg slot. Københavner potterne egner sig både ude og inde.Københavnerpotten bliver idag produceret i Toscana på foranledning af det danske firma Bergs  Potter og det eneste de har tilføjet er, at silikonebehandle underskålene, så de er vandtætte. Ellers er potterne brændt ved 1100 oC og ubehandlede, så planterne kan ånde frit igennem potten, til stor gavn for trivslen.Håndlavede potter kan variere en lille smule i leret, da det jo netop er naturmateriale der er brugt.Potter og underskåle sælges hver for sig og altså ikke som sæt. Se udbuddet af potter andet sted.Størrelsen angiver den potte, underskålen passer til: Det betyder, at en underskål str. 12 passer til potten på 12 cm, men underskålen er fysisk lidt mindre end 12 cm.

Varianter fra 20,00 kr.
69,00 kr.