7 nemme juledekorationer

Lad dig inspirere af vores professionelle blomsterbindere, når du skal lave din egen juledekoration. Udskift med dine egne materialer eller lav en tro kopi! Alle materialer, der er vist i denne mail, kan købes på planteskolen. 

 

DIY dekoration i krans af cypresskogler

1. Dekoration i en krans af cypreskogler

Denne dekoration ligner en million, men er faktisk utrolig nem at lave, da grundelementet er en færdig krans af voksede cypreskogler, som kan bruges igen år efter år. 

Læg kransen på et fad eller en kageopsats og placér lyset i midten i en klump ler. Vi har pyntet den med blød enebær, tillansiamos, eucalyptusblade, nogle kunstige glimmerblomster og en sløjfe. 

 

DIY: Juledekoration med lystræer

2. SIRIUS lystræer på en grøn skovbund

Skal det være rigtig nemt, så prøv denne dekoration. Find et passende fad og fyld det med pudemos, blød enebær, husløg, ellekogler og lavgrene. Sæt lystræerne øverst - og du har en sød og smuk dekoration, der holder hele december. 

 

 

 

DIY: Juledekoration med stort lys

3. Dekoration med stort lys

Find et passende fad, skål eller krukke og placér lyset i en klump ler. Vi har brugt et stort SARA-lys fra Sirius og sat det på en lille metalskive, så det er nemt at tage lyset op igen. Du kan også sætte et stykke film eller plastik i bunden af lyset.  
Fyld ud med blød enebær og eucalyptusblade og pynt derefter med de kunstige elementer: æbler, kogler og blomster. Til sidst sættes et stykke bånd fast med en lille nål. 

 

 

 

DIY: Adventskrans på stativ

4. Adventskrans på stativ

Først laves selve kransen af lavgrene, lærkegrene og tillansiamos. De største grene bindes fast på stativet vha. ståltråd. De mindre grene limes på med limpistol. 
Kransen pyntes med husløg samt kugler og færdigbundne sløjfer i grønne nuancer. 

 

Gem den til næste år

Pil husløget af og gem kransen væk i en kasse. Så kan du bruge den igen til næste år. 
 

 

 

DIY-Juledekoration-med-juletræslys

 

5. Lille dekoration med juletræslys

Start med at vikle bonzai-tråd omkring dine lys. På den måde får du en lyseholder, så du kan tage lyset op igen. Læg ler i en skål og placér lyseholderne. Dæk leret til med pudemos, blød enebær, lavgrene, bark og nødder. Fastgør et stykke bånd (i samme farve som skålen) med en nål. 

 

 

 

DIY: Juledekoration med voksede hyacintløg

6. Hyacintløg i lysene vaser

Denne dekoration er helt enkel - men super dekorativ! Placér en lille lyskæde i et hyacintglas og læg et vokset hycaintløg ovenpå. Pynt glasset med bånd og stjerner. Løget har ikke brug for vand til at gro, da fugten forbliver inde i løget pga. voksningen. 

 

 

 

DIY: Juledekoration i en skål

7. En skål med kølige nuancer

Denne dekoration kræver ikke mange fingerfærdigheder, men er utrolig flot, da farverne er smukt afstemt med hinanden. Placér 4 lys i en skål med ler og pynt med husløg, blød enebær, tillansiamos, tørrede lotuskapsler og kugler i kølige nuancer. 

 

 

LÆS OGSÅ:

 

 

 

 

 

KUNDEKLUB

Du får særlige tilbud til kundeklubspris og nyhedsbreve på mail. Her giver vi tips og gode råd til dig og din have samtidig med, at vi fortæller om nyheder indenfor alt det grønne.

Tilmeld